Catering Södermalm

RIKTIGT GOD MAT & PROFFSIG SERVICE | 08-758 76 44

Catering

CATERING FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Att någon annan tar hand om mat, dryck och servering är ett trevligt sätt att få avlastning som festarrangör vid många olika tillfällen.

Bröllop

Ett av de vanligaste arrangemangen för att beställa catering är givetvis bröllop. Här finns det stort spelrum för vad man kan göra. Somliga föredrar ett mer traditionellt arrangemang med en fast meny och bordsservering medan andra tycker att det är trevligt med buffé. Lite snittar och kanske en ostbricka för senare på kvällen brukar vara trevliga komplement.

Födelsedagar

När någon fyller jämnt kan det vara trevligt att slå på stort och bjuda in till en rejäl födelsedagsfest. Även här kan det bero lite på om man vill ha en mer formell kväll med en ordnad middag tillsammans, tal och underhållning eller om man hellre väljer drop-in under en dag. Väljer man det senare kan det passa bra med en kall buffé eller smörgåstårta så att gästerna kan komma och gå som de vill, men det ständigt finns något att äta.

Företagsfest

Till en födelsedagsfest brukar det passa bra med en del mingel och en del middag. Att låta gästerna anlända och få lite snittar för att sedan sätta sig till bords för att njuta av god mat medan det bjuds på underhållning. Vi tar fram ett flexibelt paket som passar in på era föreställningar.

Premiärer & invigningar

Är du konstnär och ska ha vernissage på ditt galleri eller har ni just släppt en independent-film som ska få premiärvisning? Då passar det perfekt med en cocktailmeny för trevligt mingel på Södermalm! Komponera själv en passande meny eller så hjälper vi dig att hitta en fin kombination av snittar, canapéer med mera. Servering av bubbel hjälper vi givetvis också till med!

Studentskiva

Visst finns det trevliga färdiga erbjudanden för studentskivor. Men om ni är några vänner som vill sticka ut med er fest väljer ni självklart en unik lokal och en egenkomponerad meny från en av de främsta leverantörerna av catering på Södermalm! Hör av er till oss på Pielen så ser vi till att er studentskiva blir allt annat än en i mängden.

Dop & Begravning

En trevlig sammankomst med familjen efter en högtids- eller minnesstund brukar vara trevligt. Låt oss ta fram ett passande paket med något lättare att äta samt dryck, kaffe och kanske fikabröd.

Vi ger dig en fantastisk cateringupplevelse med riktigt bra mat och service!