Catering Södermalm

RIKTIGT GOD MAT & PROFFSIG SERVICE

Menyer

CATERINGMENYER FÖR ALLA SMAKER

Vi är mycket flexibla och öppna för förslag när det kommer till utformandet av menyer. Vi har ett antal fasta menyer som varierar utefter säsong om du föredrar att välja ett färdigt paket eller så kan vi i samråd med dig utforma en skräddarsydd meny utifrån det arrangemang som du planerar. Vi tar givetvis hänsyn till eventuella allergier, restriktioner eller andra önskemål gällande kosthållningen.

Bufféer

Vi dukar upp en fin buffé med olika rätter där gästerna själva får välja. Du hittar allt från bufféer med lättare plockmat, kalla sommarbufféer, varmrätter, svenskt tema, medelhav eller kanske italienskt. Komplettera med efterrätter eller ostbricka enligt önskemål. Du kan givetvis byta ut eller lägga till rätter om du vill ändra på något i de färdiga paketen.

Cocktailmottagning

Ange antalet gäster och välj sedan fritt mellan våra snittar, aptitretare på sked, wraps, canapéer, spett med mera. Ett enkelt upplägg för en trevlig mingelkväll.

Trerätters

Komponera din egen meny utifrån de förrätter, varmrätter och efterrätter som vi har i vårt utbud. Det går givetvis att välja till mer eller att bara servera två rätter om du känner att det räcker.

Minnesstund

Efter en begravning brukar man vilja komma samman för att få sitta ner och umgås och prata. Ett lättare tilltugg såsom en bit smörgåstårta, fina smörgåsar eller gott fikabröd brukar passa bra. Här brukar vi inkludera personalkostnad, ljus, dekorationer och linnedukar i priset.

Jul och nyår

Kring jul brukar vi erbjuda julbord i samarbete med herrgårdar där vi serverar maten i en autentisk 1700-talsmiljö. Till nyår kan vi ta fram särskilt festliga menyer så att ni kan njuta av kvällen och ständigt ha något gott tillgängligt långt in på småtimmarna.

Vi ger dig en fantastisk cateringupplevelse med riktigt bra mat och service!